Knarrenhof

Wonen op een hofje. Iedereen een eigen huis, met een gemeenschappelijke tuin en een hofhuis voor gezamenlijke activiteiten. Dat is de Knarrenhof.

Stichting Knarrenhof bouwt het hofje in Polderwijk, in de Molenbuurt. Het gaat om 16 koopwoningen en 7 sociale huurwoningen. De huurwoningen worden toegewezen door de Knarrenhof en verhuurd door Woonpalet.

De huurwoningen

De huurwoningen hebben één slaapkamer en de badkamer op de begane grond. Er is een vaste trap naar een eerste verdieping. Op het hofje is voor elke woning een eigen fietsenberging.

Toewijzing

Op dit moment voert Stichting Knarrenhof gesprekken met geïnteresseerden voor de huurwoningen. De geïnteresseerden worden bij de Knarrenhof uitgenodigd op volgorde van inschrijving bij Knarrenhof. Zodra er een match is, toetst Woonpalet het inkomen en als alles in orde is, ondertekenen de huurders het huurcontract met Woonpalet.

Er zijn nog huurwoningen beschikbaar. Dus heeft u interesse, neemt u dan contact op met de Knarrenhof. Gaat u dan ook echt een woning huren, dan dient u ook ingeschreven te staan bij Woonpalet. Alle informatie over (het inschrijven bij) de Knarrenhof leest u www.knarrenhof.nl.